فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

همتی: شروع پرداخت بدهی کره به ایران با ۱ میلیارد دلار

رئیس کل بانک مرکزی درباره نتیجه مذاکراتی که با سفیر کره جنوبی درباره پرداخت بدهی‌‌ها به ایران صورت گرفته گفت: پول بانک مرکزی در آنجا ۷ میلیارد دلار است و الان با ۱ میلیارد شروع می‌کنیم نوع پرداخت هم پول است که در اختیار بانک‌های ما قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی پیش از ظهر امروز در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت درباره مذاکراتی که با سفیر کره جنوبی برای پرداخت بدهی این کشور به ایران صورت گرفته گفت: در این رابطه مقرر شد چگونه از منابع خودمان استفاده کنیم. اینکه کره‌ای‌ها می‌خواهند با هر کسی مذاکره کنند، ما دستور پرداخت را صادر کردیم و اگر پرداخت نکنند ما هم اقدامات خود را می کنیم.

 

عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی پیش از ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره آزادسازی منابع مالی ایران از کره جنوبی، اظهار داشت: در دیدار با سفیر کره جنوبی تاکید کردیم که چگونه ایران باید از منابع‌اش استفاده کند، حالا اینکه کره‌ای ها با هرکسی می‌خواهند مذاکره کنند.

 

وی افزود: منابع متعلق به بانک مرکزی است و بانک مرکزی این حق را دارد که اقدام حقوقی کند خسارت زیادی از این بابت به جمهوری اسلامی خورده است کره‌ای ها خودشان درخواست کردند و آمدند صحبت کردند که می‌خواهند منابع ایران را پرداخت کنند و ما هم راه پرداخت را به آنها نشان دادیم.

 

رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه پولی که بانک مرکزی در کره جنوبی دارد 7 میلیارد دلار است و قرار شد پرداخت شود اجازه بدهیم طبق توافق با کره جنوبی جلو برویم، در پاسخ به این سوال که آیا قرار است پول در اختیار ایران قرار بگیرد یا کالا؟ گفت: فقط پول به حساب بانک‌های ما می‌آید.

 

همتی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه گفته می‌شود حداقل پرداختی کره در مرحله اول یک میلیارد دلار است را تائید می‌کنید؟، گفت: بله، حداقل یک میلیارد دلار است.ما مذاکرات گسترده‌ای را با عراق، عمان، کره جنوبی و ژاپن شروع کردیم و فضا خیلی بهتر شده است و به تدریج این اتفاق خواهد افتاد.

 

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا این کشورها توانسته‌اند مجوز اوفک را بگیرند؟ گفت: این مشکل خودشان است و به ما ربطی ندارد.

 

همتی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت ارز چه می‌شود؟ گفت: وضعیت ارز هم خوب خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده